LFMasters
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
LFMasters

אינדקסאינדקס  דף הביתדף הבית  Latest imagesLatest images  הרשםהרשם  התחבר  ~טופ 3~  ~קלאנים~  

כמה בדיחות כי לא פתחו נושא

Go down 
4 posters
מחברהודעה
Black Davis
Beginner
Black Davis

מספר הודעות : 42
Registration date : 22.08.08

כמה בדיחות כי לא פתחו נושא Empty
הודעהנושא: כמה בדיחות כי לא פתחו נושא   כמה בדיחות כי לא פתחו נושא EmptySat Sep 27, 2008 8:13 am

בסדיחה ראשונה:ילד ואבא חזרו הם גרים בקומה 100 ואין שום מעליות הם הקומה הראשונהה הילד אומר אבא אני צריך לומר לך משהו האבא אומר שנגיע הבייתה תגיד לי הם בקומה 50 הילד אומר אבא אני צריך לומר לך משהו האבא אומר שנגיע הבייתה תגיד לי הם בקומה 70 הילד אומר אבא אני צריך לומר לך משהו האבא אומר שנגיע הבייתה תגיד לי הם בקומה 90 הילד אומר אבא אני צריך לומר לך משהו האבא אומר תפסיק כבר שנגיע הבייתה הם בקומה 100 האבא אומר מה רציתה לומר לי ועוד לפני שהוא פתח תדלת הילד אומר שכחתה את המפתחות במכונית XD

בדיחה 2:לילד היה מבחן הילד חזר הבייתה האמא אמרה איך הלך המבחן הוא אמר הלך בסדר אבל עשינית רק על 3 שאלות האמא אומרת מה הילד אומר שם תאריך וציון XD

בדיחה 3 ומוכרה:ילד וסבתא הולכים הילד רואה סוכרייה הוא רוצה להרים אותה ולאכול הסבתא אומרת לא אל תרי אסור להרים כאלה כעבור 3 שנים הוא עדיין זוכר הם באוטובוס הסבתא נפלה הנהג אומר למה אתה לא עוזר לסבתא שלך הילד אורמ כי היא אמרה שאסור להרים דבריםXD

בדיחה 4:מי המציע את המילה מתקמתיקה?תשובה אתיופי ואתיופית עשו מבחן האתיופית העתיקה מהאתיופי האתיופי אומר מה-את-מתיקה תחברו המ יצא מתמתיקה XD

בדיחה 5:היה ילד אחד דתי הוא הסיר את הכיפה והוא התספר יש לו קרחת הוא שם את הכיפה יש לו קרחת אז הוא רוצה שהכיפה לא תיפול לא אז הוא שם את הסיכה הוא שם בתוף העור שלו XD

בדיחה 6:הייתה אישה בת 40 האנשים קנו לא מתנות העלה קנה לה חלקת קבר כעבור שנה האישה אומרת מה קניתה לי הפעם בעלה אומר קודם כל תשתמשי במתנה הקודמת שלך ואז אני אקנה לך עוד מתנה (לאלה שלא הבינו היא תמות אם היא תשתמש בחלקת הקבר XD)
חזרה למעלה Go down
http://www.co.il
IForGotMyName
מנהל ראשי
IForGotMyName

מספר הודעות : 547
Registration date : 20.08.08

הודעהנושא: Re: כמה בדיחות כי לא פתחו נושא   כמה בדיחות כי לא פתחו נושא EmptySat Sep 27, 2008 8:40 am

1. נחמד

2. לא כל כך מצחיק

3. מוכר

4.מוכר

5. לא כל כך מצחיק

6. מוכר אבל נחמד
חזרה למעלה Go down
https://lfmasters.forumisrael.net
omer8882
מנהל פורום
omer8882

מספר הודעות : 47
Registration date : 02.09.08

הודעהנושא: Re: כמה בדיחות כי לא פתחו נושא   כמה בדיחות כי לא פתחו נושא EmptySun Sep 28, 2008 12:00 pm

הם מוכרות!
אבל יפה
חזרה למעלה Go down
WooDaniel
מנהל פורום
WooDaniel

מספר הודעות : 52
Registration date : 23.08.08

הודעהנושא: Re: כמה בדיחות כי לא פתחו נושא   כמה בדיחות כי לא פתחו נושא EmptySat Nov 08, 2008 10:02 pm

קרש ומוכר
חזרה למעלה Go down

כמה בדיחות כי לא פתחו נושא
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1
 Similar topics
-